Speel de eerste 2 keer gratis mee

TIJDELIJKE MEESPEELSTOP

Vanwege de grote drukte op de speelavonden, waarbij er meer dan tien mensen op de bank zitten, geldt er vanaf februari 2023 een meespeelstop. Na de carnaval kunnen we meer zeggen.

Mee spelen kan op de dinsdagavond of voor de senioren ook op de woensdag avond. Zie hieronder voor speellocatie en exacte tijden per groep. De eerste 2 keer is gratis. Wij hebben shuttles en als je zelf nog geen racket hebt, kun je die van ons lenen.

Als je mee wilt spelen, kan je zo binnenlopen op de geschikte tijd. Vraag naar Marcel, Edwin, Jacqueline, Karin of Adriaan. Iedereen kan je de weg wijzen.

TIJDELIJKE MEESPEELSTOP

Zie hierboven: leuk dat je aan ons denkt, maar in de lente van 2023 is er echt geen plek.

Lid worden

TIJDELIJKE LEDENSTOP

Vanwege de grote drukte op de speelavonden, waarbij er meer dan tien mensen op de bank zitten, geldt er vanaf februari 2023 een ledenstop. Nieuwe leden kunnen zich niet inschrijven. Na de carnaval kunnen we meer zeggen.

Na deze 2 keer meespelen kun je lid worden. Om lid te worden vul je het inschrijfformulier (PDF) of inschrijfformulier (docx) in en onderteken je het. Als je nog geen 18 bent moet je formulier laten ondertekenen door één van de ouder(s)/verzorger(s). Scan het en stuur het op naar bestuur@pluumke-lent.nl. Je kunt het formulier ook inleveren op de dinsdag speelavond.

Het betreft een doorlopend lidmaatschap tot wederopzegging. Het eerste jaar is niet opzegbaar. Beëindigen van het lidmaatschap heeft een opzeggingstermijn van een maand en kan door een mailtje te sturen naar bestuur@pluumke-lent.nl.

Speellocatie, avonden en tijden

We spelen in sporthal de Spil in Lent. Op dinsdag speelt de jeugd van 18.30 tot 20.30. Deze is verdeeld over 2 groepen. De jongsten (zeg tot 12 jaar oud) spelen van 18.30u- 19.30u (met training) en de wat oudere jeugd (zeg tot 18 jaar oud) van 19.30u – 20.30u (met training). De senioren (18 jaar en ouder) van 20.30-22:30 (training tot 21.00u).

Senioren kunnen ook op woensdagavond van 20.15u – 22.30u badmintonnen.

Spelen (dinsdag, jeugd)

De jeugd heeft een uur lang training en vrij spelen, waarbij afwisselende vormen van badminton worden geoefend. Er is ook een shuttlekanon om slagen te oefenen of om in je eentje iets te proberen. Er is altijd een trainer, soms twee.

Spelen (dinsdag, senioren)

Na de training spelen we via een rouleersysteem. Alle spelers worden ingedeeld door ons computersysteem, waardoor iedereen verschillende wedstrijdjes kan spelen. Het niveau verschilt per wedstrijd en in principe zit er niemand aan de kant, behalve bij grote drukte. Bijkomend voordeel is dat je iedereen binnen een hele korte tijd leert kennen.

Na het rouleersysteem, rond 22u, kan er nog vrij gespeeld worden. En dan is het tijd voor de kantine!

Spelen (woensdag, senioren)

We delen zelf partijen in en maken het voor iedereen leuk. De keukenwekker geeft ons rondjes van 10-15 minuten, waarna iedereen doorschuift. Als het druk is kan je een rondje op de bank zitten. We gaan door tot iedereen moe is. Het is ook mogelijk om het enkelspel te oefenen op de woensdag, meestal na 22u als er plek is. En daarna, de kantine!

Materiaal

Sportkleding is niet verplicht als het maar lekker zit. Badmintonschoenen zijn een aanrader, maar het kunnen ook gewone sportschoenen voor in een sportzaal zijn. Let op: sportschoenen met zwarte zolen of buitenschoenen zijn niet toegestaan.

Shuttles zijn voorhanden en liggen meestal bij de speelvelden. Mocht je nog geen racket hebben, dan hebben wij wel een racket te leen.

Kosten

  Per jaar Per maand
Jeugd €   144,00 €  12,00
Senior €   204,00 €  17,00

Bij inschrijving worden €10,00 extra in rekening gebracht voor inschrijving bij de badmintonbond. Voor competitiespelers worden ook competitiekosten in rekening gebracht.