Bij ons spelen

Speel de eerste 3 keer gratis mee

Mee spelen kan op de dinsdagavond of voor de senioren ook op de woensdag avond. Zie hieronder voor speellocatie en exacte tijden per groep. De eerste 3 keer is gratis. Wij hebben shuttles en als je zelf nog geen racket hebt, kun je die van ons lenen.

Lid worden

Na deze 3 keer kun je lid worden. Om lid te worden vul je het inschrijfformulier.pdf of inschrijfformulier.docx in en onderteken je het. Als je nog geen 18 bent moet je formulier laten ondertekenen door één van de ouder(s)/verzorger(s). Scan het en stuur het op naar bestuur@pluumke-lent.nl. Je kunt het formulier ook inleveren op de dinsdag speelavond.

Het betreft een doorlopend lidmaatschap tot wederopzegging. Beëindigen van het lidmaatschap heeft een opzeggingstermijn van een maand en kan door een mailtje te sturen naar bestuur@pluumke-lent.nl.

Speellocatie, avonden en tijden

We spelen in sporthal de Spil in Lent. Op dinsdag speelt de jeugd van 18.30 tot 20.30. Deze is verdeeld over 2 groepen. De jongsten (zeg tot 12 jaar oud) spelen van 18.30u- 19.30u (met training) en de wat oudere jeugd (zeg tot 18 jaar oud) van 19.30u – 20.30u (met training). De senioren (18 jaar en ouder) van 20.30-22:30 (training tot 21.00u).

Senioren kunnen ook op woensdagavond van 20.15u – 21.45u badmintonnen.

Buiten de training spelen we via een rouleersysteem. Alle spelers worden ingedeeld, waardoor iedereen verschillende wedstrijdjes kan spelen. Het niveau verschilt per wedstrijd en in principe zit er niemand aan de kant. Bijkomend voordeel is dat je iedereen binnen een hele korte tijd leert kennen.

Materiaal

Sportkleding is niet verplicht als het maar lekker zit. Badmintonschoenen zijn een aanrader, maar het kunnen ook gewone sportschoenen voor in een sportzaal zijn. Let op: sportschoenen met zwarte zolen of buitenschoenen zijn niet toegestaan.

Shuttles zijn voorhanden en liggen meestal bij de speelvelden. Mocht je nog geen racket hebben, dan hebben wij wel een racket te leen.

Kosten

  Per jaar Per maand
Jeugd €   144,00 €  12,00
Senior €   204,00 €  17,00

Bij inschrijving worden €10,00 extra in rekening gebracht voor inschrijving bij de badmintonbond. Voor competitiespelers worden ook competitiekosten in rekening gebracht.