Club info

Badmintonvereniging ’t Pluumke in Lent bestaat sinds 1979 en heeft zo’n 100 leden o.a. uit Lent maar ook uit de steden en dorpen om Lent heen komen. Met merendeel van de leden speelt (traint) op dinsdagavond en een kleiner deel op woensdag (op dit moment beide avonden in sporthal “de Spil” in Lent dicht bij het station). Daarnaast zijn er een aantal competitieteams in de jeugd en bij de volwassenen.

De vereniging heeft zich al vanaf de oprichting gekenmerkt als een gezellige vereniging waarbij lol hebben het belangrijkst is, maar daarnaast is er ook ruimte om verder te ontwikkelen in badminton en in competitieverband te spelen.

Een typische trainingsavond begint met de training (half uur tot naar keus een uur) en gaat dan over in samenspel waarbij een speciaal systeem er voor zorgt dat iedereen met elkaar kan spelen, maar dat spelers ook worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. De avond eindigt met gezelligheid in het sfeervolle “Spil café” voor een hapje en een drankje. Hier kan barman Hans je nog wel eens kan verrassen met een leuke suggestie voor een versnapering of een drankje.