Junioren Senioren

Op dinsdagen leidt Marcel Wijnen de trainingssessies voor zowel jonge als oudere jeugd van 18.30 tot 20:00 uur, gevolgd door de senioren van 20.00 tot 20.30 uur . Het is van groot belang om een sterke basis te leggen en spelers te helpen hun vaardigheden en passie voor de sport te ontwikkelen.

Marcel leert de leden niet alleen de technische aspecten van badminton, maar legt ook de nadruk op sportiviteit, teamwork en plezier in het spel.

Senioren competitie Teams

René van der Glas is de trainer voor de competitie teams (iedere woensdag op de eerste van de maand). Hij helpt de teams tactieken te verfijnen, speelstijl te verbeteren en ze voor te bereiden op de wedstrijden. Met René als coach kunnen de senioren competitieteams tactieken en spelinzichten trainen en een beter spel ontwikkelen voor de toekomstige competities.