Junioren :

trainer Marcel zal een cruciale rol spelen in het begeleiden en trainen van de jongere leden van de club. Het is van groot belang om een sterke basis te leggen en jonge spelers te helpen hun vaardigheden en passie voor de sport te ontwikkelen. Marcel zal hen niet alleen de technische aspecten van badminton leren, maar zal ook waarschijnlijk de nadruk leggen op sportiviteit, teamwork en plezier in het spel.

Senioren :

Aan de andere kant zal René van der Glas de trainer zijn voor de competitie teams 9e / 8e divisie. Hij zal de teams helpen hun tactieken te verfijnen, hun speelstijl te verbeteren en hen voorbereiden op de competitiewedstrijden. Met René als coach kunnen de seniorencompetitieteams tactieken en spelinzichten trainen en een beter spel ontwikkelen voor de toekomstige competities.