Als je een @pluumke-lent.nl email adres hebt (zoals bijv. alle leden van het bestuur) dan kun je heel eenvoudig je mail laten binnenkomen op je computer, mobiel of nog beter via je eigen gmail of hotmail account. Dat laatste heeft over het algemeen de meeste voordelen. Hieronder linkjes met uitleg hoe je dit moet doen. Je hebt hiervoor je @pluumke-lent.nl email adres nodig en het bijbehorende wachtwoord. Je krijgt die van de ICT-ers van de club. Bijv. Edwin of Sil:

Hoe voeg ik mijn emailadres toe?
Email instellen op computer:Email instellen op mobiel:Email instellen in webmail:
Office OutlookiPhoneGmail
Apple MailAndroidOutlook/Hotmail
Mozilla Thunderbird  

Voor sommige van deze procedures moet je een controlegetal of -code invullen die naar je @pluumke-lent.nl mail adres is gestuurd. Om die te achterhalen moet je eenmalig inloggen op de webmail versie van Pluumke mail. Klik op https://web0094.zxcs.nl/roundcube/ om die te openen en de mail met het controlegetal/-code te achterhalen.

Als je de stappen netjes volgt is het vrij eenvoudig maar mocht je er niet uitkomen dan kun je ook nog hier kijken:

Wat kan je doen als het niet werkt?

Mocht je er dan nog niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met de ICT-ers van de club. Bijv. Edwin of Sil, maar er zijn er vast veel meer.