Vanaf 6 november 2021 ben je verplicht bij binnenkomst bij de Spil een geldige QR code te laten zien als je 18 jaar of ouder bent. Zie https://coronacheck.nl/ om te zien hoe je aan zo’n QR code komt. Het gebruik van een mondkapje is overal binnen het gebouw verplicht behalve als je zit of als je op de baan speelt.

Kun je geen geldige QR code laten zien, dan kunnen wij je niet naar binnen laten. Dit geldt voor zowel de normale training en speelavonden als ook de competitiedagen.

Voor leden die hierdoor nooit kunnen komen begrijpen wij het als je je lidmaatschap tijdelijk pauzeert. Voor die periode dat je pauzeert hoef je geen contributie te betalen.

We kunnen daarnaast natuurlijk niet de hele tijd aan de ingang van de Spil staan. Daarom doen wij na een bepaalde tijd de ingang dicht. Mocht je daarna naar binnen willen kun je aan de zijkant van de zaal (zie rode pijl in het kaartje hieronder) even op de deur kloppen zodat iemand je kan zien. Daarna doen we de ingang (blauwe pijl in het kaartje hieronder) voor je open om je QR code te controleren en je binnen te laten.