Raymond, Edwin, Frank en Wil beginnen langzaam maar zeker een geoliede machine te worden. Dat bleek ook afgelopen najaarsseizoen 2018 ze de strijd aan te gaan met tegenstanders uit bijv. Putten, Barneveld, Driebergen, Ede en Leusden. Het duo Raymond en Edwin bleek onverslaanbaar, Frank kreeg een sublieme single service en Wil’s cross balletjes wisten de tegenstander als van ouds flink te verrassen. Konden ze hiermee de tegenstanders overrompelen? Geen sprake van. Het waren allen niet te onderschatten

Afbeeldingsresultaat voor gezelligheid

klasse 3/4 tegenstanders en onze heren moesten dus ook werkelijk hun beste beentje voor zetten. Maar natuurlijk was het vooral erg leuk en gezellig en waren er na een flinke hoeveelheid zweetdruppels al afronding lekkere hapjes en drankjes ;-).

Op naar het voorjaarsseizoen 2019 waarbij M1 mag aantreden tegen volle klasse 3 tegenstanders. Een uitdaging dus. Wellicht dat de hulp van verse competitiespeler Jos nog voor een verassing zorgt. Maar het wordt hoe dan ook een zware, maar ook gezellige dobber.