Hulde voor Noëlle, Josephine en Sylvie. Zij speelde effectief voor het eerst competitie en hadden dus veel te leren. En dat deden ze. Vrijwel alle wedstrijden wonnen ze in de afgelopen voorjaarscompetitie en hebben dit met een mooie 2de plek weten af te sluiten.

Tot het einde was het erg spannend. De strijd om de nummer 1 positie ging namelijk tussen onze dames en het team van Gova uit Arnhem. In beide gevallen hadden onze dames gewonnen van Gova. Maar respect voor Gova, want zij waren door het hele seizoen een stabieler spelend team. Op het allerlaatste moment bleek Gova met slechts 1 punt verschil de nummer 1 positie in te nemen. Geen slechte prestatie dus voor onze dames die nog maar net hebben geproefd aan het spelen van competitie. En de dames vonden het erg leuk om te doen. Zoals Noëlle na afloop ook zei: “Het was erg gezellig en ik heb er veel van geleerd”. Ze gaan komend jaar zeker verder.